Verkeersschool ROAD

Geplaatst op door

Vanaf 1 Juli 2021 zijn wij Verkeersschool ROAD en daar zijn we trots op. Verkeersschool RoAD (Rookhuijzen Advanced Driving) uit Oudkarspel kan je al vaker gezien hebben daar het een begrip is in Oudkarspel, opgericht door Paul Rookhuizen. Paul heeft ons gevraagd het rijbewijs B gedeelte van de verkeersschool over te nemen zodat hij zich meer kan richten op zijn grootste passie motor rijden en zodoende gaat Paul verder als Rookhuijzen motor en brommer en is de school vanaf heden gevestigd bij Axels Bikeshop in Heerhugowaard.

Door de 2 bedrijven te splitsen kunnen we elkaar gaan versterken en kan ik Emiel Mulder Verkeersschool ROAD verder laten groeien en gaan richten op de toekomst van het rij-ondericht les geven want daar staat een hoop te gebeuren, en Paul kan zich nog verder ontplooien in het les geven op motor en brommer.

Voor alle bestaande klanten veranderd er niets er staat alleen een andere naam op het dak van de auto, wel kunnen we straks de geslaagde leerlingen ook motor en aanhang lessen aanbieden en zo worden en zijn we een Verkeersschool zoals Oudkarspel nog niet kent.

En we gaan uitbreiden, we hebben al een team bestaande uit Peter, Pieter Henk Paul en Emiel en vanaf 30 Augustus komt Rogier daarbij en daar zijn we trots op. Ook het wagenpark is er een om trots op te zijn een Mercedes A klasse (schakel) een Hyundai i20 (schakel) een Renault clio (schakel) een Volkswagen T-Roc en een splinternieuwe Mercedes EQA een volledig elektrisch voertuig.

Investeren in de toekomst.

Mede door het succes van Verkeersschool ROAD en de Corana loc downs hebben we een enorme vraag naar opleidingen, zo groot dat we met een wachtlijst kampen gelukkig komt Rogier ons vanaf September versterken maar dan nog blijft het erg druk. Zodoende zijn we 2 nieuwe instructeurs aan het opleiden, Shahin en Elisa, je zal ze de komende tijd tegenkomen in de les auto, het eerste gedeelte van de opleiding hebben zij inmiddels afgerond en mogen nu stage gaan lopen. Elisa zal straks wanneer de opleiding is afgerond voornamelijk automaat les gaan geven en Shahin zal met name spoedopleidingen gaan verzorgen. Beide zullen wij samen met het team gaan opleiden en zo snel mogelijk gaan inzetten.

Team Verkeersschool ROAD

Emiel en Sonja Mulder

Rogier

Pieter

Peter

Henk

Paul

Shahin en Elisa